Årsmöte Nittorp och kontraktsskrivning Nittorps By, Haganäs, Haga

Nu är det snart dags att börja gräva för fibernätet i Nittorps by, Haganäs och Haga

Vi planerar för att starta upp med att gräva för fiber i ovanstående områden under vintern. Det är för dagen lite oklart när men starten är beroende på hur det går i andra delar av vårt område och hur mycket vinter det blir.

Vi kallar därför till möte med alla fastighetsägare för att skriva avtal och se närmare på var vi skall ta oss fram. Då är det viktigt att Du som fastighetsägare kollar upp var Du har egna ledningar för t ex el, sommarvatten, avlopp, jordvärme mm så vi kan ta så mycket hänsyn som möjligt till det.

Välkommen till Ishallen i Nittorp

Måndag den 21 november kl 18.00

Då kommer vi också att ha ytterligare en kort information om vilka tjänster man kan få, vad det kostar och sedan blir det möjlighet att skriva kontrakt. Det kommer att finnas kartor över planerad ledningsdragning, och information om hur installationen i varje fastighet ser ut.

Om Du inte kan komma den dagen så är det viktigt att Du kontaktar din representant i arbetsgruppen.

Välkomna!

Länk till Årsmöteskallelse:

http://www.xn--landsbygdsntitranemo-lzb.se/sites/xn--landsbygdsntitranemo-lzb.se/files/u125/kallelse%20%C3%A5rsm%C3%B6te%202016.pdf

Länk till inbjudan Stormöte:

http://www.xn--landsbygdsntitranemo-lzb.se/sites/xn--landsbygdsntitranemo-lzb.se/files/u125/inbjudan%20storm%C3%B6te%20Nittorps%20By%2C%20Hagan%C3%A4s.pdf